Bruidsmake-up & Kapsels

Je gaat trouwen, gefeliciteerd!

Je grote dag is aangebroken, jouw trouwdag! En jij wilt niets anders dan stralen tijdens deze bijzondere dag. Je wilt de prachtigste versie van jezelf zijn in jouw bruidsjurk.

Naast jouw ‘Yes to the dress’, mag de bijpassende oogverblindende bruidskapsel en bruidsmake-up natuurlijk niet ontbreken.

"Nothing can make a woman look beautiful like the glow on her wedding day"

Je wilt van deze dag genieten, maar bovenal ook echt strálen. Je wilt de prachtigste versie van jezelf zijn in jouw perfecte bruidsjurk. Dus zeg je niet alleen ‘yes to the dress’, maar ook tegen een oogverblindend kapsel & make-up! Jij wilt met een zelfverzekerd gevoel naar het altaar lopen, zodat jouw toekomstige man of vrouw, zijn of haar ogen niet meer van je af kan houden. En dat is waar ik je mee ga helpen.

Wil jij er tijdens je hele trouwdag stralend uitzien? Dan ben ik de bruidsstyliste waar je naar op zoek bent. Plan snel een belafspraak met mij om jouw droom haar & make-up look te bespreken.

Ik ben zo blij dat ik Ivonne heb gevonden! Ze neemt echt de tijd om te luisteren naar wat je wensen zijn, maar kijkt ook goed naar wat je staat. Naast haar deskundigheid, is Ivonne ook heel gezellig. En tijdens de dag zelf was ze heel supportive op de momenten dat ik het even nodig had. Top! Dus twijfel niet, en kies Ivonne voor je grote dag!
Mariken

Vanaf nu kun je alles loslaten en is het tijd om te genieten. No stress! Ga lekker zitten, ik doe de rest.

Zo ga ik te werk

Werkwijze

Let's call

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Ik vind het een eer om daar onderdeel van te mogen zijn. Daarom leer ik je graag kennen. Wat zijn je wensen? Hoe gaat je trouwdag eruitzien? Tijdens een belafspraak neem ik alle mogelijkheden met je door op het gebied van bruidsmake-up en haar. Heb je vragen? Voel je vrij om ze tijdens dit gesprek te stellen.

Let's try out

Ben jij na de belafspraak net zo enthousiast als ik? Dan stuur ik je een passende offerte. Na het accepteren van de offerte stuur ik je een factuur met een aanbetaling en reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda en plannen we een proefsessie 4-6 weken voorafgaand aan de trouwdag.

Dit is het moment waarop je ontdekt welke make-up en haarstijlen het beste bij je passen en je de meest stijlvolle en stralend mooie bruid zullen maken. Ook testen we op eventuele gevoeligheid voor make-up en haarproducten. De sessie duurt 3,5 – 4 uur.

Je hebt misschien al besloten welke look je wilt, maar vaak komen we tijdens de proefsessie met wat meer opties die je misschien nog niet eerder hebt overwogen. Heb jij kort haar, maar altijd al gedroomd van een volle bos haar op jouw trouwdag? Geen probleem. Met hairextensions (100% human hair) creëer ik het bruidskapsel van jouw dromen.

Alles wat tijdens de proefsessie is afgesproken en de gekozen producten worden genoteerd en er worden foto’s gemaakt van je prachtige look. Zo kun je dan vol vertrouwen in hebben dat op je trouwdag alles perfect zal zijn en dat je fantastisch uit zult zien.

 Ga jij vast lekker aan de slag met inspiratie op Pinterest?

Let's get married

Het is zover, jullie gaan vandaag trouwen! Wauw! Tijd om te stralend!

Ik kom ruim op tijd bij jou thuis of op locatie op de afgesproken tijd, zodat ik alles rustig kan klaarzetten. No stress!

Vanaf nu kun je alles loslaten en is het tijd om te genieten. Ga lekker zitten, ik doe de rest. De komende 2,5 uur creëer ik de perfecte look voor jouw trouwdag. Terwijl jij je jurk aandoet, kan ik het haar en de make-up van andere gasten verzorgen. Ben je aangekleed? Dan kom ik nog even voor een laatste touch-up en ben jij klaar voor het altaar.

Je bruidsmake-up duurt ongeveer 60 tot 75 minuten, afhankelijk van de  look die je hebt gekozen. Je bruidskapsel wordt meestal in 2 delen gedaan. Eerst geföhnd en in de rollers gezet (waarna de make-up wordt aangebracht en het haar afkoelt) en vervolgens wordt je kapsel gedaan.

Elk bruidskapsel is uniek. De werkelijke tijd die voor het kapsel nodig is kan variëren, maar duurt meestal ongeveer 1,5 tot 2 uur.

De stijl van je gasten duurt ongeveer 30 tot 45 minuten voor make-up. Hetzelfde geldt voor hairstyling per persoon.

En dan is het tijd om je jurk aan te trekken, een paar bubbels te nemen en te giechelen met je bruidsmeisjes; Klaar om je bruidegom en gasten te verbazen!

Let's shoot

Deze mooie dag moet natuurlijk worden vastgelegd. Hebben jullie een fotoshoot gepland? Dan kan ik (tegen meerprijs) tijdens deze shoot assisteren. Dat ene plukje haar uit je gezicht halen, het aanbrengen van extra blush of de sluier perfect draperen; ik neem alles uit handen, zodat jullie samen kunnen genieten van dit mooie moment.

Let's touch up

Tijdens de ceremonie een traantje gelaten? Of een fotoshoot in de zon? Tijd voor een touch-up. Kies je voor een touch-up, dan sta ik ook vóór het feest of fotoshoot voor jou klaar. Zo zit jouw haar en make-up de hele dag door perfect.

Ivonne deed op mijn trouwdag zowel mijn make-up als mijn haar. Ivonne is erg professioneel en voelde goed aan wat ik wilde. Tijdens de proefsessie heeft ze een aantal kleuren getest zodat ik een goed beeld zou hebben van wat ik het mooiste vond. Daarnaast voelde het op de dag zelf meer alsof ik een vriendin bij me had met Ivonne. Ze stelde me op mijn gemak en zorgde dat de zenuwen iets minder werken door grapjes te maken en lekker te kletsen. Het voelde erg vertrouwd! Daarnaast zat mijn haar en mijn make-up de hele dag perfect! Ivonne heel erg bedankt!
Mariska

Bruidsarrangementen

Pakketten & prijzen

IMG_9565

Bruidsmake-up

499
 • Proefsessie bruidsmake-up
 • Trouwdag bruidsmade-up op locatie
 • Wimper verlenging
 • 2 speciale gasten make-up

Zilver

Bruidsmake-up & kapsel
649
 • Proefsessie bruidsmake-up en kapsel
 • Trouwdag bruidsmade-up en kapsel op locatie
 • Wimperverlenging

Goud

Met de luxe touch-up kit
799
 • Proefsessie bruidsmake-up
 • Proefsessie bruidskapsel
 • Trouwdag bruidsmake-up
 • Trouwdag bruidskapsel
 • Wimperverlenging
 • Touch up kit

INBEGREPEN

 • Vrijblijvende telefonische kennismaking
 • Geen vroeg in de ochtend toeslag 
 • Make-up en hairstylingadvies
 • Nep wimpers (in plukjes)
 • Pre bruiloft haar en huidadvies

NIET INBEGREPEN

 • Toeslag bij bruiloft op zondag en feestdagen 150%

 • Reiskosten 0,40 ct ,- per km vanaf Almelo

 • Reistijd €29 per uur  

 • Eventuele parkeerkosten en verblijf

 • Wachttijd €50 per uur

VOOR GASTEN (I.C.M BRUID)

 • Make-up: € 75,-
 • Opsteken: vanaf € 75,-
 • Haar opsteken/invlechten en make-up kind t/m 12 jaar: € 35,

Alle prijzen zijn incl. btw

Met mij als bruidsstyliste...

5/5
Elisabeth Roosink
Elisabeth Roosink
Lees verder
Yvonne heeft mij op onze bruiloft opgemaakt en mijn haren gedaan. Dit doet ze met veel kennis en liefde voor het vak. Vooraf bij de proefsessie nam ze alle tijd en deelde ze tips en tricks! Op de dag zelf was het erg gezellig met haar, en heb ik veel complimenten mogen ontvangen! Bedankt Yvonne!
Laura Behrens
Laura Behrens
Lees verder
Ivonne is een topper! Ze heeft mijn bruidsmake-up en kapsel verzorgd. Wat een gezellige en ontspannen ochtend heb ik gehad, mede dankzij Ivonne totaal niet gespannen geweest. Mijn haar en make-up hebben de hele dag goed gezeten en ik ben nog steeds heel blij als ik naar de foto's kijk. Vooraf dacht ik echt dat mijn krullen heel snel zouden uitzakken maar aan het einde van de avond zat alles nog perfect! Ik kan Ivonne dan ook alleen maar aanraden! Alles ging zoals afgesproken en ik was ruim op tijd klaar. Ze heeft nadat ze met mij klaar was, ook mijn moeder nog opgemaakt. Ook zij was erg tevreden! Kortom, ik zou Ivonne aan iedereen aanraden!
Chiara Francolino
Chiara Francolino
Lees verder
vonne heeft fantastisch werk geleverd met mijn bruidshaar en make-up! Ze luisterde naar mijn wensen, gaf nuttige feedback en gaf me de bruidslook van mijn dromen. Ze is ook een aardig persoon en ze stelde me zo op mijn gemak. Ik zou opnieuw trouwen zodat ik haar nog een keer kon inhuren om mijn haar en make-up te doen 🙂
Anita Snijder
Anita Snijder
Lees verder
Omdat mijn dochter, Kelly eind September ging trouwen, en ze er op haar mooist wilde uitzien, zocht zij contact met Ivonne. Ik ging samen met Kelly en mijn kleinzoon mee voor de proef haar/ makeup sessie. Ivonne heeft een heel professionele studio in de Java toren. Na een gezellig gesprek over wat Kelly graag wilde , vertelde Ivonne wat ze in gedachten had ivm haar en makeup, passend bij de jurk en Kelly haar gezicht. Ze bleken op een lijn te zitten. Ivonne nam de tijd ,en gaf Kelly een aantal tips ivm haar huid , zodat het er op de grote dag nog beter uit zou zien. Het was een bijzonder en gezellige ochtend, zelfs voor mijn kleinzoon, Ivonne was goed op de hoogte van het repertoire van K3. Er werd flink wat mee gezongen. Op de grote dag was Ivonne super op tijd. Ze liet zich niet afleiden door de drukte van de mensen die aanwezig waren. Ze stelde Kelly op haar gemak door haar gezellige gesprekken. Het resultaat was echt een mooie subtiele makeup. Haar haar was echt geweldig met veel slagen een vlecht en een mooie pin met bloemen. Kelly zag er echt geweldig uit. Haar en makeup bleven de hele dag prima zitten. Kortom een geweldige ervaring. Ivonne is iemand met veel kennis en weet het goed toe te passen. En daarbij komt ook nog dat ze spontaan en gezellig is. Echt een aanrader voor de grote dag.
Marilisa Musa
Marilisa Musa
Lees verder
Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed bij Ivonne. Mijn make-up en haar waren werkelijk prachtig ! Alles heeft het heel de dag/avond volgehouden. Ivonne gebruikte hoge kwaliteit producten en ging heel hygiënisch te werk, ook bij de proefsessie! Ivonne is gezellig, spraakzaam en ze denkt onwijs mee met alles! Ivonne had gevraagd of ze collega Lieke mee mocht nemen en ook haar werk bij mijn schoonmoeder en schoonzus was prachtig ! Wij danken Ivonne & Lieke onwijs voor hun prachtige werk! Wij hebben met z’n alle onwijs gestraald en bij ieder bleef het heel de dag goed en mooi zitten. 1000 maal dank, wij hebben een super dag gehad. Als je een goede, gezellige bruidsstyliste en visagiste zoekt, moet je zeker bij Ivonne zijn!!
Janneke Hooghuis
Janneke Hooghuis
Lees verder
Ivonne heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen voor de bruidsmakeup en het kapsel. De makeup was precies zoals ik bedoelde en het maakte onze grote dag dan ook compleet. Ook de aanwezigheid van haar en haar collega was erg fijn in de ochtend. Ik ben erg tevreden. Janneke uit Hooghalen.
Ferrial
Ferrial
Lees verder
Via mijn schoonmoeder ben ik bij Ivonne terechtkomen voor mijn make-up en haarstyling. Ivonne had mijn vragen netjes beantwoord en tussentijdse terugkoppeling met elkaar om onduidelijkheden en misverstanden te verklaren. Ze is down to earth en je kunt gewoon zijn hoe je bent, wat ik heel prettig vond 🥰. Met voorbeelden wat je leuk vond waar je op internet vond kan Ivonne precies inbeelden hoe ze dat op jouw gezicht kan toepassen en tussentijdse vraagt ze aan jou of het goed is of dat er nog wat veranderd moet worden. Dat is heel fijn. Als het goed is zie je mijn foto in haar website! Ik ben superblij met de make-up en haar! Ook heeft ze op mijn acne weg verwerkt op mijn getinte huid. Het zag er egaal en natuurlijk op mijn gezicht ☺️.
Annemiek Ten Harkel
Annemiek Ten Harkel
Lees verder
Ivonne heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Ik kan haar echt aan iedereen aanraden. Ze blijft rustig en zorgt dat alles er perfect uit ziet. Daarnaast is ze ook super aardig en luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Een goede tip is de touch up voorafgaand aan het avondfeest. Binnen een kwartier zie je er weer mooi uit en heb je ook even een momentje rust. Ik moet zeggen dat de make-up zelfs zonder de touch up ook nog goed zou zitten. Kortom super bedankt Ivonne mede dankzij jou kijken wij terug op een prachtige dag.
Sharon
Sharon
Lees verder
Geweldig! Ivonne heeft mijn bruids- kapsel en make-up verzorgd en ik voelde me de hele dag een stralende bruid. Ze stelde mij tijdens de proefsessie in haar mooie salon in Almelo helemaal op mijn gemak en ze nam de tijd om verschillende technieken en producten te testen om zo te zien wat het mooiste bij mij zou passen. Als ik de foto's van mijn trouwdag terugkijk, ben ik nog steeds verbaasd over het resultaat. Mijn man en de bruiloftsgasten waren allemaal onder de indruk van hoe mooi ik eruit zag. Vlak voor het diner kreeg ik een touch-up, zelfs toen zat zowel mijn kapsel als make-up nog goed, maar het was fijn om het nog even bij te laten werken. Mijn moeder is voor de bruiloft ook door Ivonne opgemaakt, ook zij zag er prachtig uit. Ivonne is ontzettend vakkundig en een heel hartelijk persoon. Als je zeker wil zijn van een mooie (bruids)look, die jouw eigen schoonheid nóg beter naar voren laat komen, dan zou ik absoluut voor Ivonne kiezen!
Esther Wenno
Esther Wenno
Lees verder
Lieve Ivonne, wat ben jij een topper ❤️!! Tijdens de proefsessie heb je bij de eerste poging gelijk weten te creëren waar ik op gehoopt had en meer.. Ik was toen al zo blij, zo enthousiast en vol vertrouwen. Blij met de extensions die ik heb kunnen huren bij je.. Op de trouwdag zelf was ik super zenuwachtig, je was ruim op tijd aanwezig en hebben ons rustig kunnen voorbereiden, je hebt me rust gebracht, we hebben lekker gekletst en gelachen. Ik had een speciale wens en dat is om een Orchidee te verwerken in mijn haar, die heb je zo mooi verwerkt.. Mijn haar en make-up hadden niet mooier kunnen zijn, het was nog mooier dan tijdens de proefsessie…ik heb zoveel complimenten gehad over hoe mooi ik eruit zag.. aan het einde van de avond zat het nog steeds goed..zelfs nadat we uitgebreid hebben gefeest.. Dank je wel voor jouw grote aandeel in onze fantastische dag. Absolute aanrader!
Vorige
Volgende

Hi, ik ben Ivonne

Getrouwd en mama van 2 kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Peru maar ik woon al wat jaren in Nederland.

Sinds 2013 heb ik al talloze looks gecreëerd voor bruiden en klanten voor speciale gelegenheden. 

Jou er stralend, mooi en zelfverzekerd uit te laten zien én te voelen, is waar ik blij van word. Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Ik vind het een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Dat moment, wanneer klanten zichzelf voor het eerst in de spiegel zien, dat is en blijft magisch. Daar doe ik het voor!

Meer weten?

Wil jij er tijdens je trouwdag stralend uitzien? Dan ben ik de bruidsstylist waar je naar op zoek bent. Laten we kennismaken. Plan een belafspraak met mij om vrijblijvend je bruidslook te bespreken. Let’s create some magic!

Ben ik nog beschikbaar op jouw trouwdag?