Learn about me

Mijn doel is niet alleen om jou te laten stralen, maar ook dat je jezelf mooi, zelfverzekerd en krachtiger voelt!

Hi, ik ben Ivonne

Ik ben Ivonne, getrouwd en mama van 2 prachtige kinderen.

Op 14 november ben ik in Lima geboren, de hoofdstad van Peru.

In 2010 kwam ik naar (door de liefde) naar Nederland. Die Zuid-Amerikaanse roots bepalen voor een deel mijn karakter. Ik ben een warm persoon, familiemens, behulpzaam, romantisch en ook emotioneel.

Ik doe alles met veel passie, ben intuïtief, een tikkeltje eigenwijs, doelgericht en nieuwsgierig. En daar ben ik trots op!

Mijn liefde voor visagie en persoonlijke verzorging begon tijdens mijn opleiding tot stewardess. 

2016 was voor mij de grote ommekeer. Ik besloot mijn droom te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken.

Wanneer ik make-up draag, voel ik me direct zelfverzekerder. Ken je dat? Dat je eigenlijk een baaldag hebt, maar dan juist een felle lippenstift draagt. Dan voel je je direct beter. En op een goeie dag voel je je met een beetje make-up nog sterker en krachtig!

Dat wil ik ook voor jou doen. Daar doe ik het voor. Daarom  besloot ik in 2016 de stap te wagen om me volledig op de visagie te richten.  Iets waar ik nooit spijt van  heb gehad. Telkens wanneer ik een zelfverzekerde en stralende klant zie, maakt me dat weer blij.

Ik heb sindsdien talloze looks gecreëerd, voornamelijk voor bruiden, maar ook voor andere speciale gelegenheden. Ik ben gevestigd in Almelo, maar ik reis voor mijn klanten heel Nederland door. Met liefde!

Mijn doel hierbij is niet alleen om jou te laten stralen, maar ook dat je jezelf mooi en zelfverzekerd voelt. Ik vind het daarbij belangrijk dat jouw eigen schoonheid benadrukt wordt. Iedereen is uniek en heeft een eigen stijl, jouw bruidslook moet dat weerspiegelen.

Mijn werk is het best te omschrijven als een combinatie van natuurlijk en romantisch met een elegante en verfijnde stijl. En natuurlijk mag jij als bruid opvallen op jouw mooie dag! De looks die ik creëer zijn daarom nooit hetzelfde en ik ben pas tevreden als jij de bruidslook krijgt die bij jou past. Ik haal mijn inspiratie uit red carpet evenementen en ben groot fan van hair & make-up artists Lisa Eldridge en Charlotte Tilbury. Maar tegelijkertijd ga ik voor een natuurlijke look.

Als hair & make-up artist ben je nooit uitgeleerd, daarom verbeter ik voortdurend mijn vaardigheden door diverse professionele trainingen en cursussen te volgen en test ik constant nieuwe producten en technieken.

'Dat moment dat klanten zichzelf voor het eerst in de spiegel zien, dat is en blijft magisch’

- Ivonne Martinez -

In 2016 heb ik de grote stap gemaakt en ben ik begonnen met een cursus visagie bij een bekende vakschool in Amsterdam. Inmiddels heb ik me naast de bruidsmake-up ook gespecialiseerd in bruidskapsels, zodat ik het complete pakket aan kan bieden.

Daarnaast geef ik zelf ook professionele trainingen Visagie, om op die manier mijn passie door te geven. Wil je daar meer over weten, kijk dan hier voor het complete aanbod.

Mijn passie

Ik geloof dat elke vrouw mooi is zoals ze is, dat make-up enkel een hulpmiddel is om je mooie punten te benadrukken, zodat jij gaat stralen en steeds zelfverzekerder wordt.

Liefhebber van een goeie rode wijn
Gek op dansen en muziek
Ik houd van goed en lekker eten
Een kopje koffie? Ja, graag!