Lieve woorden...

Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed bij Ivonne. Mijn make-up en haar waren werkelijk prachtig ! Alles heeft het heel de dag/avond volgehouden. Ivonne gebruikte hoge kwaliteit producten en ging heel hygiënisch te werk, ook bij de proefsessie! Ivonne is gezellig, spraakzaam en ze denkt onwijs mee met alles! Ivonne had gevraagd of ze collega Lieke mee mocht nemen en ook haar werk bij mijn schoonmoeder en schoonzus was prachtig ! Wij danken Ivonne & Lieke onwijs voor hun prachtige werk! Wij hebben met z’n alle onwijs gestraald en bij ieder bleef het heel de dag goed en avond mooi zitten. 1000 maal dank, wij hebben een super dag gehad. Als je een goede, gezellige bruidsstyliste en visagiste zoekt, moet je zeker bij Ivonne zijn!!
Marilisa de Jong
Wat ben ik blij dat ik voor Ivonne heb gekozen als Bruidsstyliste! Ze geeft goede adviezen, weet echt waar ze het over heeft en is enorm goed in haar vak! De proefsessie is erg fijn verlopen, ik had voorbeelden/wensen laten zien en de uiteindelijke look was geweldig; mooie make-up, zonder dat het een "plamuurlaag" werd en het sluit 110% aan bij wie ik ben. Mijn haren zaten prachtig en de gekozen look was ook echt wat ik voor mezelf had gewenst én mooier! Op de dag zelf brengt ze rust met zich mee, wat ook zeker op mij heeft doorgewerkt. Zoals ze zelf zegt: "Ga lekker zitten, geniet en ik doe de rest". Het is echt waar! De hele dag zat mijn haar en make-up geweldig en in de avond kwam ze nog naar de feestlocatie voor een touch-up. Ze houdt rekening met je wensen en zegr het ook eerlijk als iets een minder goed idee is. Ook vanuit mijn omgeving kwamen fijne reacties op het fantastische werk van Ivonne. Ivonne, Nogmaals onwijs bedankt voor je hulp, advies en fijne energie. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij jou!
Jessica Dekkers
Wat voelde ik mij mooi! Ivonne heeft mijn haar en make-up verzorgd voor onze bruiloft. Al meteen bij de proefsessie kon Ivonne heel goed inschatten wat mij goed bij mij paste, zo had ik op de grote dag zelf er heel veel rust over en wist ik zeker dat dit helemaal goed zou komen! Ik kan iedereen aanraden om naar Ivonne te gaan! Een rustige, lieve vrouw die precies weet wat ze doet. Dankjewel Ivonne!
Naomi Aalders
Toen ik Ivonne voor het eerst sprak, had ik meteen een goed gevoel bij haar. Ze luistert goed naar je wensen en stelt je op je gemak. Op basis van mijn moodboard en mijn jurk koos ze precies de juiste stijl voor mijn haar en make-up. Het zat er niet te dik op en bleef natuurlijk ogen. Mijn haar en make-up heeft de hele dag en avond goed gezeten, ik heb er geen moment naar hoeven omkijken!
Melanie Meenhorst
Ivonne heeft geweldig werk geleverd met mijn haar en make-up! Ze luisterde naar mijn wensen, gaf nuttig advies en zorgde voor de bruidslook van mijn dromen. Op de dag van de proef neemt ze de tijd om de perfecte look te vinden. Ze is ook een aardig en warme persoon en ze stelde me zo op mijn gemak. Ik zou opnieuw gaan trouwen om haar weer in te huren om mijn haar en make-up te doen 🙂 Dankjewel Ivonne
Emma van Dijk
Wat ben ik blij dat ik mijn haren en make-up voor ‘de grote dag’ heb laten doen door Ivonne. Wat een vakvrouw en zo lief en behulpzaam. Ze stelt je echt op je gemak en denkt goed met je mee over wat je graag zou willen. Mijn haar en make-up bleven echt de hele dag goed zitten en ik heb echt zoveel complimentjes gehad! Ik zou Ivonne zeker aanraden als je iemand zoekt voor haar en make-up op je bruiloft. Of gewoon voor een ander feestje waar je er op z’n mooist uit wilt zien.
Saskia Voortman
Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed bij Ivonne. Mijn make-up en haar waren werkelijk prachtig ! Alles heeft het heel de dag/avond volgehouden. Ivonne gebruikte hoge kwaliteit producten en ging heel hygiënisch te werk, ook bij de proefsessie!
Marilisa
Via mijn schoonmoeder ben ik bij Ivonne terechtkomen voor mijn make-up en haarstyling. Ivonne had mijn vragen netjes beantwoord en tussentijdse terugkoppeling met elkaar om onduidelijkheden en misverstanden te verklaren. Ze is down to earth en je kunt gewoon zijn hoe je bent, wat ik heel prettig vond 🥰.
Ferrial
Ivonne heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Ik kan haar echt aan iedereen aanraden. Ze blijft rustig en zorgt dat alles er perfect uit ziet. Daarnaast is ze ook super aardig en luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Een goede tip is de touch up voorafgaand aan het avondfeest. Binnen een kwartier zie je er weer mooi uit en heb je ook even een momentje rust. Ik moet zeggen dat de make-up zelfs zonder de touch up ook nog goed zou zitten. Kortom super bedankt Ivonne mede dankzij jou kijken wij terug op een prachtige dag.
Annemiek
Lieve Ivonne, wat ben jij een topper ❤️!! Tijdens de proefsessie heb je bij de eerste poging gelijk weten te creëren waar ik op gehoopt had en meer.. Ik was toen al zo blij, zo enthousiast en vol vertrouwen. Blij met de extensions die ik heb kunnen huren bij je.. Op de trouwdag zelf was ik super zenuwachtig, je was ruim op tijd aanwezig en hebben ons rustig kunnen voorbereiden, je hebt me rust gebracht, we hebben lekker gekletst en gelachen.
Esther
Ivonne is zó goed in wat ze doet! Ik heb van iedereen complimenten gehad over zowel mijn make-up als haar, en het bleef de hele dag geweldig zitten! Ook de mensen die in de ochtend bij me waren vonden haar zo'n lieve vrouw, dat kan ik alleen maar beamen. De make-up kwam geheel overeen met de proefsessie, waar Ivonne heel goed luistert naar je wensen. Het was meer dan ik kon wensen, en ik zou haar 1000% aanraden! Nogmaals bedankt Ivonne voor je bijdrage aan onze mooie dag!
Katja
Geweldig! Ivonne heeft mijn bruids- kapsel en make-up verzorgd en ik voelde me de hele dag een stralende bruid. Ze stelde mij tijdens de proefsessie in haar mooie salon in Almelo helemaal op mijn gemak en ze nam de tijd om verschillende technieken en producten te testen om zo te zien wat het mooiste bij mij zou passen. Als ik de foto's van mijn trouwdag terugkijk, ben ik nog steeds verbaasd over het resultaat. Mijn man en de bruiloftsgasten waren allemaal onder de indruk van hoe mooi ik eruit zag. Vlak voor het diner kreeg ik een touch-up, zelfs toen zat zowel mijn kapsel als make-up nog goed, maar het was fijn om het nog even bij te laten werken. Mijn moeder is voor de bruiloft ook door Ivonne opgemaakt, ook zij zag er prachtig uit. Ivonne is ontzettend vakkundig en een heel hartelijk persoon. Als je zeker wil zijn van een mooie (bruids)look, die jouw eigen schoonheid nóg beter naar voren laat komen, dan zou ik absoluut voor Ivonne kiezen!
Sharon
Lieve Ivonne, wat ben jij een topper ❤️!! Tijdens de proefsessie heb je bij de eerste poging gelijk weten te creëren waar ik op gehoopt had en meer.. Ik was toen al zo blij, zo enthousiast en vol vertrouwen. Blij met de extensions die ik heb kunnen huren bij je.. Op de trouwdag zelf was ik super zenuwachtig, je was ruim op tijd aanwezig en hebben ons rustig kunnen voorbereiden, je hebt me rust gebracht, we hebben lekker gekletst en gelachen. Ik had een speciale wens en dat is om een Orchidee te verwerken in mijn haar, die heb je zo mooi verwerkt.. Mijn haar en make-up hadden niet mooier kunnen zijn, het was nog mooier dan tijdens de proefsessie…ik heb zoveel complimenten gehad over hoe mooi ik eruit zag.. aan het einde van de avond zat het nog steeds goed..zelfs nadat we uitgebreid hebben gefeest.. Dank je wel voor jouw grote aandeel in onze fantastische dag. Absolute aanrader!
Esther
Lieve Ivonne, wat heeft jouw fantastische creatie enorm bijgedragen aan onze geweldige trouwdag! De communicatie, je flexibiliteit, maar ook vooral je precisiewerk en hoe je mijn wensen begreep droegen al bij aan een geweldige proefsessie en zoveel vertrouwen. Op onze trouwdag heb je mij gisteren echt omgetoverd tot een nog mooier plaatje dan ik voor ogen had en had kúnnen bedenken. BEDANKT!! Kortom, Ivonne zorgt voor de basis van je mooiste en meest onbezorgde trouwdag denkbaar en ik kan haar iedereen aanraden voor de allerbeste versie van jezelf!
Manon
In de belangstelling staan is niets voor mij. Lastige combinatie met een bruiloft, zeker als je toch waarde hecht aan gasten om de dag mee te vieren en foto's om de momenten te vereeuwigen. Hoe fijn is het dan dat Ivonne to the rescue komt..! Ik hoefde alleen maar te zitten en zij toverde me om tot een bruid. Best een uitdaging, want ik ben niet zo'n knappe verschijning, ik was stikzenuwachtig en ik had al nachten niet normaal geslapen. Buiten de bruiloft om was het om andere redenen al een tijdje extra hectisch thuis, dus ik had wallen, een vlekkerige huid, etc. Ivonne hielp mij met mijn onzekerheden, zonder 'over the top' te gaan. Mijn vriend, nu man natuurlijk, vond me prachtig. Vooral mijn kapsel. Van een praktische paardenstaart naar half opgestoken met krullen was natuurlijk een hele transformatie! Als het kon, dan had ik Ivonne elke dag bij mijn stoel staan om me klaar te maken voor de dag. 🙂 Ivonne is erg plezierig om mee te werken. Ze luistert naar je wensen, geeft advies en werkt rustig en nauwkeurig. Een echte aanrader!
Lorette
Wauw wat super ! Ik kreeg veel complimenten over hoe ik eruit zag. Mijn haren zaten de hele dag prachtig en ook de make-up na de traantjes zat nog mooi. Ivonne luisterd naar je en helpt je in de keuzes die er zijn. Heel gezellig om zo de ochtend op te starten en daarna aan de grote dag te beginnen. 🥂🍾💍
Suzanne
In 1 woord: fantastisch! Ivonne is een engel, die heel goed is in haar werk. Vanaf het eerst kennismakingsgesprek, voelde ik haar enthousiasme en betrokkenheid om ervoor te zorgen dat ik er op onze bruiloft op mijn allermooist uit zou komen te zien. Ze nam mijn zorgen en onzekerheden serieus, en tijdens het proefkapsel heeft ze verschillende dingen geprobeerd om er zeker van te zijn dat we het beste hadden gekozen. Op de dag zelf was ze ruim op tijd aanwezig, heel rustig en goed voorbereid. Mijn haar en make up hadden niet mooier kunnen zijn. Ik voelde me de allermooiste prinses, dankzij Ivonne. Ik heb zoveel opmerkingen gehad over mijn haar en hoe mooi ik eruit zag. Het zat ook de hele dag goed en in de avond kwam ze nog langs voor een touch-up voor de ceremonie. Ivonne, onwijs bedankt voor jouw grote aandeel in ons sprookje! Ik raad haar aan alle bruidjes aan, die de mooiste versie van zichzelf willen zijn op hun grote dag.
Emma
Als je echt een droom kapsel en make-up wilt moet je bij Ivonne zijn! Na 2 proefkapsels te hebben gehad bij verschillende salons had ik de moed al opgegeven.. maar nu toch eindelijk gekregen wat ik graag wou! Ivonne luistert goed naar wat je wilt en ook wat je absoluut niet wilt. Een lieve vrouw die echt ontzettend goed in haar werk is!
Sharina
Voor de bruiloft van mijn schoonzus en zwager diende ik nog iemand te vinden die mijn make-up wilde verzorgen. Het was een beetje last-minute, maar Ivonne had nog wel een plekje vrij. Nadat we over en weer mailcontact hadden gehad, was de afspraak gepland. Het was een leuke ervaring bij Ivonne, ze weet veel van de huid en bepaalde technieken die zij dient toe te passen bij mijn huid en gezicht. En het uiteindelijke resultaat was echt prachtig! Heel veel complimenten mogen ontvangen daardoor. Ik raad Ivonne zeker aan!!
Jaqueline
Ivonne heeft mijn haar & make-up verzorgd op mijn grote dag. Wat ben ik super blij dat ik Ivonne heb gekozen. Wat een top-vrouw is dat! Vanaf de proefsessie tot aan de touch-up is alles helemaal super fijn en netjes verlopen. Ik had geen betere haar & make-up kunnen wensen. Ivonne weet heel goed wat ze doet, luisterde naar je wensen en is eerlijk. Ze heeft mij echt laten stralen. Zonder stress ging ik mijn bruiloft in. Super fijn!
Joanne
Op mijn trouwdag verscheent ze in het hotel al in de vroege uurtjes en heeft mijn haren en make-up verzorgd en er echt een prachtig plaatje van gemaakt! Ze vroeg ook bij de laatste afwerkingen naar mijn mening en input en dat is zeker enorm gewaardeerd! Ook het lenen en retourneren van de hairextensions is ideaal! Ze stopt veel passie en tijd in het kapsel en de makeup van haar klanten en is echt een grote lieverd! Ik heb ook bij Ivonne mijn proefkapsel en makeup laten doen. Ivonne heeft een erg warme en lieve persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Ze verstaat haar vak goed en je ziet dat ze geniet van haar werk. Zeer mooi kapsel en romantische make-up. Topvrouw!
Marieke
Ivonne deed op mijn trouwdag zowel mijn make-up als mijn haar. Ivonne is erg professioneel en voelde goed aan wat ik wilde. Vooraf vroeg ze mij naar mijn trouwjurk en de stijl van onze bruiloft, zodat ze een totaalplaatje had van de dag en zodat mijn make-up en haar zou aansluiten. Niets was haar teveel en als ik me bedacht was dat totaal geen probleem. Tijdens de proefsessie heeft ze een aantal kleuren getest zodat ik een goed beeld zou hebben van wat ik het mooiste vond. Daarnaast voelde het op de dag zelf meer alsof ik een vriendin bij me had met Ivonne. Ze stelde me op mijn gemak en zorgde dat de zenuwen iets minder werken door grapjes te maken en lekker te kletsen. Het voelde erg vertrouwd! Daarnaast zat mijn haar en mijn make-up de hele dag perfect! Ivonne heel erg bedankt!
Mariska
Ik ben zo blij dat ik Makeupbyivonne heb gevonden! Ivonne heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft en beide zaten perfect de hele dag. Een warm onthaal bij haar thuis voor de proefsessie, waarbij we uitgebreid de opties samen hadden besproken. Ze neemt echt de tijd om te luisteren naar wat je wensen zijn, maar kijkt ook goed naar wat je staat. De tips die zij gaf n.a.v. de proefsessie hebben mij ook echt geholpen, namelijk een gezichtsolie toevoegen aan mijn skincare routine en een ander type shampoo. Naast haar deskundigheid, is Ivonne ook heel gezellig, en hebben we tijdens de verschillende sessies dan ook heerlijk gekletst over mooie make-up . En tijdens de dag zelf was ze heel supportive op de momenten dat ik het even nodig had. Omdat ik zo tevreden was over de proefsessie, heb ik Ivonne gevraagd om, naast de styling voor de wedding, ook de styling voor het rehearsal dinner te doen. Top! Dus twijfel niet, en kies Ivonne voor je grote dag.
Mariken
Voor mijn 50ste verjaardag wilde ik er graag op mijn mooist uitzien. Ik zat al vroeg bij Ivonne in de stoel en ik heb haar volledig de vrije hand gegeven. Ze wist dat ik nooit make-up gebruik. Uiterst professioneel zorgde ze eerst dat de basis goed was. Ik had nog niet eens make-up op maar mijn gezicht begon al te stralen, ik begrijp en heb nu gezien hoe belangrijk dat is. Vervolgens het "echte" werk. Ze benoemt mijn sterke, lees mooie, punten en benadrukt die. Mijn ogen.... Wauw! Ik vond mezelf prachtig zonder dat het overdreven was. Knap hoe ze dat ziet en kan. Ik was nog steeds mezelf. Vervolgens mijn haar, ook daar de vrije hand. Uitgebreid bekeek ze wat het best bij mijn gezicht en kleding/look paste. Pluk voor pluk en lok voor lok werd onder handen genomen, wat een vakvrouw! Toen het klaar was en ik mezelf zag werd ik emotioneel ervan. Zoooo mooi. Ivonne, ik noemde jouw een tovenares. Ik heb me de hele dag zo mooi en speciaal gevoeld zonder dat het overdreven voelde. Zowel make-up als haar bleef perfect zitten, de hele dag. En hoe leuk ik het stiekem vond om zoveel complimenten te krijgen mag iedereen weten, want kijk nou zelf... De foto's spreken voor zich....
Irma
Ivonne luistert heel goed naar je wensen en weet de opmerkingen die je maakt tijdens de proefsessie goed op te pakken. Ik heb me de hele dag zo mooi gevoeld! Ze heeft ook het haar van ons dochtertje (2,5) gedaan, super schattig geworden en heel goed rekening gehouden met de concentratieboog van een 2-jarige 😉
Elze
Lieve Ivonne, Als ik jou in 1 woord zou mogen omschrijven dan is het FANTASTISCH. Ik was zo tevreden en blij met mijn bruidskapsel en make-up! Het heeft de hele dag goed gezeten. Je bent zo’n lieve vrouw, talentvol, flexibel en meedenkend. Dat is ook de reden waarom ik voor jou gekozen heb en waarom ik jou zou aanraden aan anderen; alle lieve reviews die ik gelezen heb over jou kloppen. Ik vond het zo fijn dat ik jou na onze proefsessie nog kon benaderen voor vragen en tips, je staat altijd klaar voor je bruidjes. Tijdens het klaarmaken op de trouwdag hebben wij heel veel plezier gehad samen, heel erg bedankt daarvoor Heel veel liefs, Micheline
Michelline
Hoi Ivonne, We hebben een fantastische dag gehad, enorm genoten en nu nog heerlijk aan het nagenieten. Mijn haar zat de hele dag goed, het was prachtig! Ontzettend bedankt voor je geduld, flexibiliteit en het creëren van mijn perfecte look!
Marieke
Ik zou het alle vrouwen aanraden om je haar en make-up door Ivonne te laten doen. Ze stelt je op je gemak en houdt rekening met je eigen wensen en huid/haar. Ik heb mijn haar en make-up laten doen voor een fotoshoot, super blij mee want alles bleef tijdens de fotoshoot goed zitten! Als ik weer mijn haar en/of make-up zou laten doen, kies ik zeker weer voor Ivonne!
Yentl
Ze is gewoon Geweldig, en fantastisch! En ook een hele goede visagiste, en een heel mooi mens van binnen en buiten!
Alicja
Thank you for the beautiful hair and makeup and for the amazing working relationship! You made me feel and look like a princess, and I’m so grateful for that unforgettable experience!
Chiara
Aan de hand van de goeie recensies heb ik gekozen voor Ivonne. Ik zocht iemand die mijn haar en make-up wilde verzorgen voor een bruiloft van een vriendin. Ik heb mijn wensen door mogen geven. Het was een gezellige ochtend, precies binnen de tijd was ik klaar voor het grote feest 🙂 Mijn haar en make-up waren helemaal naar wens! Bedankt Ivonne! Ik hoop dat je nog heel veel klanten blij mag maken, want dat verdien je!!
Marin
Ivonne is een hele aardige, lieve vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Ze nam de tijd voor de proefsessie, gaf adviezen en het resultaat was prachtig. Ook luisterde ze goed naar mijn mening zodat mijn haar en make-up op de dag zelf 100% bij mij gaat passen! Ik ben heel blij dat ik bij Ivonne terecht ben gekomen en weet dat ik mijn trouwdag ontspannen kan gaan beginnen. Kan niet wachten om dat uiteindelijke resultaat te zien!
Kimberley