Visagie & Hairstyling

Met de juiste make-up en toepassing kan je wonderen verrichten. Make-up camoufleert niet alleen, maar brengt bij het juiste gebruik jouw sterke punten naar voren. Iedereen kan stralen! En daar doe ik het voor. Ik zorg ervoor dat jij de hele dag het prachtige middelpunt bent.

Party- & Glamourshoots

Heb je een examenfeest, gala of een ander speciale gelegenheid: maak een afspraak bij mij!

En wil je het zelf een keer ervaren? Of misschien een keer een workshop volgen met vriendinnen, zodat je bij je volgende avondje uit zelf ook wonderen kan verrichten? Neem dan contact met me op. 

“Ivonne heeft mijn make-up en haar gedaan voor de bruiloft van mijn vriendin. Ik heb via de app laten weten wat ik een ongeveer wilde: ze heeft het heel mooi gedaan en het bleef de hele dag goed zitten!”

Zakelijke make-up & hairstyling

Een representatieve foto voor op je LinkedIn, andere zakelijke doeleinden of voor sociale media is in deze tijd waarin je je vaak online presenteert steeds belangrijker.

Bij mij kun je terecht voor professionele make-up en hairstyling, waarbij wij exact de look creëren die jij wilt uitstralen.

Wil je daarbij leren hoe je zelf een mooie en professionele make-up aanbrengt? Dat kan uiteraard ook!

Tijdens een privé make-upworkshop leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen stralen, met veel tips en tricks. Dit duurt ongeveer 2 uur.

Visagie of hairstyling boeken?